Referenciák

Kezdőlap Vissza az elöző oldalra

COS üzlet az Andrássy úton - Budapest

2016

Új, világhírű, csúcsminőségű márka költözött az Andrássy út, Nagymező utca sarkán található üzlethelyiségbe: a COS. A H&M csoporthoz tartozó COS öltözékei mind elegáns, városias jellegük, mind a jó ár-érték arányuk miatt keresettek. A design szelleméhez illeszkedő belsőépítészeti kialakítás megalkotója az Apostroph Műterem Kft., a generálkivitelezést a FITOUT Zrt. végezte, a logisztika világából kölcsönzött "Just in time" módszer alkalmazásával. A módszer lényege, hogy a raktározási lehetőség hiányában csak annyi építőanyagot szállítanak a területre, amennyi azonnal beépítésre is kerül. Első pillantásra feltűnik a tágas vásárlói tér, amelyben a jelen trendeknek megfelelően a pénztár a hátsó részre került és a vásárlói terület tágas és áttekinthető. A hely kortárs, a természetes anyagokat preferálja, a fehér és a natúr fa színek dominálnak. A stander-rendszerű bemutató állványok és a lamellás, Nagymező utcai kirakatok is a trendnek megfelelő vonaljátékokat követik.

Vinotel a Kristinus borbirtokon

2016

2016 márciusában nyitotta meg kapuit a Kristinus Borbirtok Vinotel részlege, amely még kényelmesebbé teszi a kalandozást a Kristinus Borbirtok világában. A tíz, franciaágyas, design szobából álló Vinotel koncepciójának középpontjában természetesen a Balaton és a Borbirtok borait találjuk. A Vinotel a borászat épületének emeletén található, így az érkező vendégek azonnal a borászati és gasztronómiai élmények közé csöppennek. A Vendégek részt vehetnek borkóstolókon a borbirtok saját pincészetében, ahol megismerhetik a borkészítés állomásait, a reduktív és hordós érlelés titkait, valamint a roppanós savak és telt tanninok világát. Az érdeklődőket a Kristinus Borbirtok saját buszai szállítják a dél-balatoni régió felfedezésére. Egy koncert vagy kellemes vacsora után nem kell autóba ülni, az egyedi kialakítású szobák valamelyikében megtalálják a vendégek a maximális kiszolgálás és pihenés lehetőségét. A szobák a rendezvénytermekben megtartott esküvők és egyéb rendezvény után is a vendégek rendelkezésére állnak. A Vinotel megvalósításában a B+M Hungária Kft., a projektvezető és fő anyagbeszállító szerepét is betöltötte.

EPCOS csarnok – Szombathely

2015

A B+M és az EPCOS...

A tavalyi év ipari beruházása Szombathelyen.
Az egyik legnagyobb ipari projekt Magyarországon – az Epcos ipari csarnok és irodatömb – építése befejeződött. Ezt a megbízást a B+M Pannónia nyerte el és több, mint 11.000 m2 ARMSTRONG álmennyezeti rendszert szállított a projektre a generálkivitelező Inter-Alp Kft-nek!

AZ EPCOS IPARI CSARNOK ÉS IRODATÖMB ÁTADÁSRA KERÜLT – IPARI BERUHÁZÁS SZOMBATHELYEN. Az EPCOS 1994 óta működik aktívan Szombathelyen, elektromos tartozékok és alkatrészek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Mindeközben az egyik legnagyobb munkaerő foglalkoztató lett Szombathelyen.

Az EPCOS 2014-ben egy új, ca. 5500 m2/szint nagyságú gyártócsarnokot és irodaházat épített Szombathelyen. A B+M Pannónia több, mint 11.000 m2 ARMSTRONG álmennyezeti rendszert szállított a projekt generálkivitelezőjének, az Inter-Alp Kft-nek!

Törökbálint

Save the date

Szombathely

Save the date

X