Impresszum

Impresszum

B+M Hungária Kft.
Tópark 4.
H-2045 Törökbálint

Képviseli:
Tóth László

Kapcsolat
Telefon: +36 / 23 / 33 77 30
Telefax: +36 / 23 / 51 07 30
E-mail: budapest@baustoff-metall.com

Adószám
12076800-2-13

Cégjegyzék szám
13-09-070976

Vitarendezési eljárás fogyasztói békéltető testület előtt

Nem vagyunk hajlandók és nem vagyunk kötelesek részt venni vitarendezési eljárásokban a fogyasztói békéltető testület előtt.


Képek forrása


Felelősség kizárása

Tartalomra vonatkozó felelősség

A német telemédia törvény (German Telemedia Act-TMG) 7(1). bekezdése alapján, szolgáltatóként ezeken a weboldalakon elhelyezett saját tartalmakért felelősséget vállalunk. Ugyanakkor, a német telemédia törvény (TMG) 8–10. bekezdései értelmében a szolgáltatók nem kötelesek a közvetített vagy tárolt információkat folyamatosan figyelemmel kísérni, illetve olyan bizonyítékok után kutatni, amelyek jogellenes tevékenységekre utalnak.

Az információk eltávolítására vagy használatának zárolására vonatkozó jogi kötelezettségek nem vitatottak. Ebben az esetben a felelősségvállalás csak egy konkrét jogsértés tudomására jutásának időpontjától lehetséges. Amennyiben az adott jogsértés tudomásunkra jut, a jogsértő tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

Linkekre vonatkozó felelősség

Honlapunk külső, harmadik fél weboldalára mutató linkeket is tartalmaz. Ezeken a külső weboldalakon megjelenő tartalmakat nem tudjuk befolyásolni, ezért ezekért nem tudunk felelősséget vállalni. A belinkelt weboldalak tartalmáért mindig az oldalak szolgáltatói vagy kezelői a felelősek.

A külső weboldalakra mutató linkek elhelyezésekor a belinkelt weboldalakat a lehetséges jogsértés szempontjából átvizsgáltuk. A belinkelés időpontjában jogsértő tartalmakat nem találtunk. Anélkül, hogy jogsértéssel kapcsolatos indokolt gyanú merülne fel, a belinkelt weboldalak folyamatos figyelemmel kísérése nem várható el tőlünk. Amint tudomásunkra jut bármilyen jogsértés, az érintett linkeket azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog

A szolgáltató által ezeken a weboldalakon közzétett tartalmak és összeállítások a német szerzői jogi törvények hatálya alá esnek. A tartalmak és összeállítások sokszorosítása, szerkesztése, terjesztése, valamint a szerzői jogok törvényi hatályán kívül eső felhasználása csak a szerző vagy az oldal készítőinek írásos engedélyével lehetséges. A weboldalak anyagainak letöltése és másolatok készítése kizárólag saját célú felhasználásra engedélyezett. Tartalmaink reklámcélú felhasználása az oldal készítőinek engedélye nélkül tilos.

A harmadik felek szerzői jogi törvényeit mindaddig tiszteletben tartják, amíg a weboldalak tartalma nem a szolgáltatótól származik. Ezen webhelyen szereplő harmadik felekre is ez vonatkozik. Abban az esetben azonban, ha a szerzői jogi törvény megsértését észleli, kérjük, értesítsen minket! Az ilyen tartalmat azonnal eltávolítjuk.