Tűzvédelem

Rendszerben mindig biztonságban

A tűz elleni legjobb védekezés az épületvédelemben a hatékonyabb szerkezeti tűzvédelem. Magasan specializált szárazépítési szakkereskedőként ebben is a B+M Hungária Kft. a legjobb partner. Meggyőző innovatív termékekkel és rendszerekkel, átfogó tanácsadással és támogatással, valamint ösztönzéssel, hogy a passzív tűzvédelmet még hatékonyabban, egyben egyszerűbben és gazdaságosabban tudja kialakítani.

Az egyre összetettebb projektekkel és irányelvekkel az építészekkel, építési vállalkozókkal és a szakkereskedőkkel szembeni követelmények is növekednek. A szárazépítési termékek piacvezető gyártói már minden felmerülő igényre a legmegfelelőbb rendszermegoldást kínálják. A különböző lemeztípusokkal és konstrukció-változatokkal minden elképzelhető alkalmazás megvalósítható a belsőépítészetben, úgy, hogy egyben teljesítik a tűzvédelmet érintő összes építési fizikai követelményt.

Egy biztos dolog: Tűzvédelem a szárazépítésben

A szárazépítés az építkezések során általánosan alkalmazott gipsz építőanyagok kiváló természetes tulajdonságai alapján eleve a szerkezeti tűzvédelemre rendeltetett.

A gipsz kereken 20 százalék megkötött kristályvizet tartalmaz, amely extrém hőhatásra elpárolog, így késlelteti a tűz továbbterjedését. Ezen túlmenően a dehidratált gipszréteg kiváló szigetelő, amely megvédi a szomszédos helyiségeket.

A B+M Hungária Kft. által értékesített termékek gyártói sok időt és energiát fektettek termékeik és rendszereik tűzvédelmi tulajdonságainak fejlesztésébe és folyamatos javításába. Az eredmény: biztonsági szempontból fontos szerkezetek elemei, amelyek funkcionalitása és minősége a legmagasabb építészeti és jogi követelményeket is teljesíti.

A B+M Hungária Kft. bevizsgált rendszermegoldásokat kínál a szerkezeti tűzvédelemhez a belsőépítészet területén:

  • falrendszerek
  • mennyezeti rendszerek
  • padló rendszerek
  • burkolatok és szigetelő rendszerek

Az épületszerkezeti tűzvédelem nagyon összetett. Segítünk Önnek az ideális konstrukciós változat kiválasztásában építési projektjéhez.


Partnereink:

Knauf
Rigips
Promat
rockwool