Események

Kezdőlap Vissza az elöző oldalra

Armstrong reggeli

2018.szeptember 05. 8:30

Armstrong reggeli 2018

JUB Roadshow – Szombathely 2017. július 07.

2017. július 07. 09:00

Szakmai nap Szombathelyen (2017)

Szakmai nap Szombathelyen (2017)

2017. március 21. 09:00

Nagy várakozás előzte meg a 2017. március 21-én megtartott Szakmai napot Szombathelyen.

Partnereink, vásárlóink kéréseinek és igényeiknek megfelelően több gyártó és beszállító cég került meghívásra, hogy bemutathassák új termékeiket, kivitelezési technológiájukat.

A KNAUF, a JUB és a KERAKOLL képviselői a nagy hallgatóság előtt tartott előadásaikat követően válaszoltak a meghívott vendégek kérdéseire és tanácsokkal, gyakorlati bemutatókkal segítették a megfelelő kivitelezés elsajátítását.

Az előadásokat követően a vállalkozó szelleműek teszt formájában is próbára tehették tudásukat, hogy mit is tanultak ezen a szakmai napon.

A „jól vizsgázó” partnerek a szakmai nap végén átvehették megérdemelt és hasznos díjaikat.

Még egyszer köszönjük partnereinknek az aktív részvételt és gyártó partnereinknek a hasznos és tanulságos bemutatókat.

Szakmai nap Szombathelyen (2017)

Képek az eseményről:

Új ügyvezető a B+M Hungária Kft-nél

2017. január 12. 09:00

Új ügyvezető a B+M Hungária Kft-nél

Új ügyvezető a B+M Hungária Kft-nél

Év végi nyitvatartás, Törökbálinton és Szombathelyen

2016. november 19. 16:00

Törökbálint

Save the date

Szombathely

Save the date

FOCI EB – MAGYARORSZÁG vs. AUSZTRIA, Törökbálinton és Szombathelyen

2016. június 14. 16:00

A Baustoff + Metall csoport a futball Európa Bajnokságot Vevői és Beszállítói körében is szeretné átélni. A megfelelő sportteljesítményhez hideg sört és főtt virslit kínálunk futbalkedvelő Partnereinknek, akik a törökbálinti és a szombathelyi kirendeltség raktáraiban drukkolhatnak közösen. Kiváló hangulatot biztosítunk ezen a napon minden résztvevőnek és bízunk abban, hogy a dolgos hétköznapokon is közvetlenebbül és gördülékenyebben megy a munka a kialakult baráti kapcsolatok révén.

Save the date

Családi nap Törökbálinton

2016. május 6. 15:00 - 19:00

Családi nap Törökbálinton

Nyílt hét Törökbálinton

2016. május 2-6.

Nyílt hét Törökbálinton

50 éves fennállását ünnepli a B+M csoport!

2015

50 éves a Baustoff Metall

 

A rendezvényről készült képeket az alábbi linken tekintheti meg: http://www.baustoff-metall.com/index.php?id=2170

Fuzionálnak a B+M magyarországi leányvállalatai!

2015

Fúzió 2015

20 éves a B+M Magyarországon!

2015

A B+M 20 éves jubileumát ünnepelte Magyarországon!

2015. szeptember 11-én ünnepelte meg a B+M csoport magyarországi kirendeltségeinek 20 éves fennállását. A rendezvényt megtisztelték részvételükkel legnagyobb ügyfeleink, beszállító partnereink és szolgáltatóink. Tulajdonosunk, Dr. Wolfgang Kristinus úr, valamint a B+M cégcsoport kelet-európai vezetője, Christian Sperr úr is együtt ünnepelt a magyarországi csapattal.

Az ünnepi est helyszínéül a Kéthelyen található Ax & Ax Borászat modern és impozáns épülete szolgált, amely hűen tükrözte a B + M cégcsoport arculatát és partnereivel való kapcsolattartásának színvonalát.

Az elhangzott beszédekben vezetőink felidézték a kezdeteket, képekben és történetekben követhették végig a vendégek az elmúlt 20 év fejlődését, törekvéseit és eredményeit. Ez az esemény adott alkalmat arra is, hogy elbúcsúztassuk két alapító ügyvezetőnket és kifejezzük köszönetünket Dankovics István úrnak, aki a szombathelyi kirendeltséget vezette és építette az elmúlt 20 év során, valamint Kreiss Gábor úrnak, aki a törökbálinti kirendeltség fejlődésén és erősödésén fáradozott 1995 óta.

A jubileumi rendezvényen az a fontos hír is bejelentésre került, hogy 2015. október 01-től a B+M magyarországi cégei fuzionálnak és egy cégként, a jogutód B+M Hungária Kft. kirendeltségeiként működnek és fejlődnek tovább!

Képek az eseményről:

B+M Pannónia telephelyavató

2010

A B+M Pannónia új, modern telephelyét avattuk fel az idén Szombathelyen. A komoly szakmai tapasztalattal rendelkező csapat a B+M nemzetközi standarjának megfelelő, jól megközelíthető, modern és minden logisztikai igényt kielégítő csarnokban, valamint iroda- és bemutatótérben várja kivitelező partnereit és magánvásárlóit.

A kirendeltség a beruházásnak köszönhetően a Nyugat-Európában működő B+M telephelyek színvonalán tudja kiszolgálni Partnereit.

AMF és VOGL szakmai kirándulás

2010

Legérdeklődőbb szárazépítészeti kivitelező Partnereinkkel szakmai útra indultunk Németországba. Két bajorországi beszállítónkat látogattunk meg: az AMF álmennyezet gyárát Grafenauban, mely jelenleg Európa legnagyobb kapacitású és legmodernebb kazettás álmennyezeti gyára, valamint a VOGL -különleges álmennyezeti megoldásokat előállító- üzemét Emskirchenben.

Mindkét cégnél komoly és naprakész ismereteket adó, szakmai képzésen vettünk részt. Emellett mindkét cég a hagyományosan vidám és szívélyes vendéglátásban részesítette Partnereinket.

Síelés kiemelt ügyfeleinkkel

2010

Leghűségesebb Partnereink sí-kedvelő munkatársait, januárban és márciusban, a cég hagyományaihoz híven, a Lachtalban található B+M Vendégházban láttuk vendégül. A Vendégház jól megközelíthető, a sípályák közvetlen közelében, csodálatos környezetben fekszik és kényelmes kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.

A progam felfrissülést jelentett és emellett komoly szakmai eszmecserékre teremtett lehetőséget.

MCI-Neutal gyárbővítés

2009

Az MCI fém álmennyezeteket gyártó üzeme egy új csarnokkal és új gépparkkal egészült ki, melynek fontos eleme az új porszóró berendezés. Már csak az új perforáló sor beépítése hiányzik, melynek átadása és beüzemelése várhatóan 2010. májusig megtörténik.

Az eddigi beruházások volumene: 4,5 millió Euro (kb. 1,3 mrd Ft).

Az MCI neutali üzeme ezzel egyik Európa legmodernebb fém álmennyezet gyártójává vált.

METEX gyáravató

2009

2009.09.22-én a Thüringia Tartomány Gazdasági Miniszterének jelenlétében megnyitottuk azt a teljesen automatizált gyártósort, mellyel egy új beruházásként épített gyártócsarnokban egyedi ajtótokokat gyártunk.

A beruházás volumene: 2,5 millió Euro (kb. 700 millió Ft)

A METEX gyár ezzel Németország legnagyobb és legmodernebb fém ajtótok gyártójává vált.

Törökbálint

Save the date

Szombathely

Save the date

X