Már 25 éves a B+M Hungária!

Már 25 éves a B+M Hungária!

Kedves Ügyfeleink, Partnereink és Munkatársaink!

Fogadjátok szeretettel az alábbi néhány gondolatunkat a B+M Hungária Kft. jubileumi, 25. születésnapja alkalmából!

Fél évvel ezelőtt még biztosak voltunk abban, hogy cégünk fennállásának 25. évfordulóját, sikeres fejlődését, növekedését egy hatalmas bállal fogjuk megünnepelni.

Azt tervezgettük, hogy milyen módon fogjuk Ügyfeleinknek és Partnereinknek is megköszönni, hogy ilyen régóta kitartanak mellettünk.

… azután meg kellett tanuljuk azt a kifejezést: COVID-19, és megismertük a bizonytalanság érzését.

Ugyanakkor megismerhettük Ügyfeleink, Partnereink és Munkatársaink kitartását és megbízhatóságát is ebben a helyzetben.

Elmondhatjuk, hogy ebben a bizonytalanságban is sikerült talpon maradnunk, olyan gazdasági és pénzügyi döntéseket hoznunk, amelyekkel még a cégünk fejlesztésére is találtunk módot.

A közös ünneplés lehetőségét azonban nem adjuk fel!

Reményeink szerint 2021 nyarán, amikor már a bővítési beruházásunk is befejeződik, meg tudjuk valósítani ebbéli tervünket és méltó módon köszönteni tudjuk a 25. évfordulónkat is!

Tisztelettel és köszönettel tartozunk Ügyfeleinknek, Partnereinknek és Munkatársainknak az elmúlt évtizedekért, a helytállásukért, a bizalmukért és kitartásukért, amelyek hozzásegítették cégünket ahhoz, hogy 25 éve szolgálhassuk és kiszolgálhassuk Önöket!

Elkötelezettek vagyunk arra vonatkozóan, hogy az elkövetkezendő évtizedekben is versenyképes feltételekkel, magas szintű kiszolgálással és termékpalettával állhassunk az Önök szolgálatában.

További sikeres együttműködést kívánva,

Törökbálint, 2020. november 12.

Köszönettel és tisztelettel,

Tóth László 
ügyvezető igazgató